Persienner

Måttanpassade persienner i Stockholm


Söker du måttanpassade persienner i Stockholm?

Vi har egen tillverkning av persienner och kan där med leverera måttbeställda persienner vilket varuhusen IKEA, Bauhaus, JYSK, Hornbach, Jula, Biltema, Clas Ohlson och Rusta inte kan. De erbjuder enbart vissa bredder och höjder, sen är dessa persienner av en helt annan kvalitet mot persiennerna vi tillverkar.Persienner är ett effektivt sol- och insynsskydd i så väl gamla som nya lägenheter och hus.

Persiennen kan monteras inuti eller utanpå fönster, balkongdörrar och altandörrar. ute på en altan eller balkong eller var som du önskar ha den.

Funktionen gör persiennen, med tanke på dess enkla reglage, till det mest omtyckta solskyddet. Reglagemöjligheterna går från helt uppdragna persienner, rakt parallelltställda lameller, snedställda till stängda lameller, alltså från fullt ljusinsläpp till full mörkläggning. Är de parallella lamellerna inte helt stängda, kan man se ut samtidigt som man är skyddat mot insyn.


Persienner har en rad fördelar, här är några: 

*persienner avskärmar solljus och insyn.

*ger isolering mot både värme och kyla

*förlänger golv och möblers livslängd och förhindrar blekning

*har en lång livslängd på 20 – 40 år

 

Gå in på Prislista persienner så kan du se vad persiennerna kostar, eller så mailar du oss en prisförfrågan så räknar vi ut det åt dig.måttbeställda Mellanglaspersienner och frihängande persienner


Det finns två varianter av måttbeställda aluminiumpersienner:

Mellanglaspersienner och frihängande persienner.

Mellanglaspersiennen är den man ser sitta mellan glasen på ett fönster. Persienner mellan glas är den vanligaste varianten.

Utanpåliggande persienner eller frihängande persienner som dom också kallas sitter i treglasfönster och är vanliga på dagens moderna energifönster. 


Normalbredd på lamellen är 25mm. Det kan hända att utrymmet mellan glasen är för litet, tex vid spröjsade fönster. Då kan det fungera med persienner som är 16mm. Även det har vi.


Persienner finns i alla regnbågens färger och mer därtill. Vi har 100 olika färger att välja på.

Det vanligaste är att man använder ljusa färger mot solen för att reflektera värmen.

Önskar du mörka (svarta) persienner i t ex sovrum, kan du välja en variant som är svart på insidan och vit på utsidan.

Helt svarta persienner avråder vi från då glasen kan spricka av värmen.

Vita persienner är standard och ca 90% av våra kunder väljer just den färgen då den smälter in bäst i fönstret. Persiennen har  då samma färg som fönsterkarmen, mattvit.


Det är många som frågar om rotavdrag på persienner. Enligt skatteverket får rotavdrag inte tillämpas vid installation eller reparation av persienner.

Persienntillverkare i Södra Stockholm, Haninge.

 

Har du ett företag som återkommande köper persienner så är du välkommen att höra av dig till oss angående priser osv då vi även varit grossist av persienner sedan 80-talet.

Vi har en särskild prislista för er som har ett företag som säljer persienner (återförsäljare av persienner).

Även bostadsrättsföreningar som tex bytt ut sina fönster och behöver nya persienner kan få ta del av specialpriser. Allt handlar om vilken kvantitet det gäller.

Färgkartan med 100 olika färger

25mm aluminiumpersienner
måttanpassade persienner
måttbeställda persienner
mellanglaspersienner